NAGRADNI NATJEČAJ – Znanje traži i ulaganje!

20. prosinca 2022.

Tema: Orsus učilište

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Članak 1.

ORGANIZATOR

Kreativni natječaj priređuje i organizira: ORSUS učilište, ustanova za obrazovanje odraslih, ostalo obrazovanje i poučavanje, d. n., Radnička cesta 39, 10000 Zagreb, OIB: 58175001702 zastupan po ravnatelju/direktoru Tomislavu Katiću (dalje u tekstu: ORSUS učilište)

Članak 2.

TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj provodi se u svrhu promocije ORSUS učilišta. Kreativni natječaj će početi 20.12.2022. i traje do 31.12.2022. te se istovremeno provodi na društvenim mrežama Facebook i Instagram profila Orsus učilišta, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske. Sponzor nagrade je ORSUS učilište.

Članak 3.

PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na FACEBOOK i INSTAGRAM profilu ORSUS učilišta.

Članak 4.

NAGRADA KOJU UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagradni natječaj ima 1 nagradu, a dodjeljuje se po završetku trajanja kreativnog natječaja.

Nagrada je pohađanje programa obrazovanja u maksimalnom iznosu od 13.000,00 kn. Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili drugu uslugu.

Članak 5.

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Facebok i Instagram osim članova ORSUS učilišta kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6.

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za pravo sudjelovanja u natječaju potrebno je otići na Facebook ili Instagram profil Orsus učilišta i napraviti sljedeće:

  • zapratiti FACEBOOK/INSTAGRAM profil ORSUS učilište – ustanova za obrazovanje odraslih
  • lajkati post o nagradnoj igri
  • napisati za koji program si zainteresiran/a i zašto baš ti trebaš osvojiti potpuno besplatno školovanje, budi kreativan/a
  • zadovoljiti sve uvjete upisa programa za koji se želi školovati

U obzir će doći svi sudionici do 31.12.2022. do 00:00h

Članak 7.

ODABIR DOBITNIKA

Dobitnik će biti izabran prema najkreativnijem odgovoru.

Članak 8.

KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenoj Facebook i Instagram stranici te će daljnja komunikacija biti nastavljena elektronskom poštom ili telefonskim kontaktom. Elektronskom poštom će mu biti dostavljena potvrda o nagradi najkasnije tjedan dana nakon završetka natječaja. Obaveza dobitnika je ORSUS učilištu potvrditi svoj identitet vlastitom osobnom iskaznicom.

Članak 9.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u kreativnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane ORSUS učilišta. Sudjelovanjem u kreativnom natječaju, sudionici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obvezama iz ovih Pravila.

Članak 10.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika i prikaz slučaja mogu od strane ORSUS učilišta objaviti i koristiti  bez naknade i na svim medijskim i promotivnim kanalima (društvene mreže, PR članci i ostali mediji) kao i snimiti video materijal koji se može neograničeno vremenski koristiti.

Članak 11.

OBJAVA DOBITNIKA

Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno 02.01.2023. na službenoj Facebook i Instagram stranici ORSUS učilišta.

Članak 12.

MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI

Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u kreativnom natječaju u skladu sa zakonom.

Članak 13.

POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom.

Članak 14.

POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u kreativnom natječaju nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštivao Pravila kreativnog natječaja. ORSUS učilište ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju tom sudioniku.

Članak 15.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između ORSUS učilišta i sudionika kreativnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 16.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje ORSUS učilište nije odgovorno, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu kreativnog natječaja biti obaviješteni putem službene Facebook i Instagram stranice ORSUS učilišta.

Članak 17.

IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

Članak 18.

NAPOMENA

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Instagramom i Facebookom. Facebook ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete ORSUS učilištu, a ne Facebook-u odnosno META poslovanju.

Zagreb, 20.12.2022. 

Organizator: ORSUS učilište

Povezani članci