Oslobodi svoju kreativnu stranu i možda baš ti OSVOJIŠ STIPENDIJU!

Ako ste oduvijek imali želju steći nova znanja, pozivamo vas da se prijavite na naš kreativni natječaj i osvojite stipendiju za jedan program po Vašem izboru. Svi programi iz naše ponude odobreni su od Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za obrazovanje odraslih a po završetku programa zanimanja i zvanja se upisuju u e-radnu knjižicu. Sada je savršen trenutak da napraviš najbolje za svoju budućnost!

Napiši nam zašto baš ti moraš osvojiti stipendiju, a mi ćemo odabrati dvoje najkreativnijih kandidata kojima poklanjamo stipendiju u cijelom iznosu za program po želji, bitno je da prilikom odabira programa zadovoljavaš uvjete upisa.

Da, dobro vidiš! Pravila nikad nisu bila jednostavnija, mogućnost za osvajanje stipendije nikada nije bila lakša, a odabrani kandidati imaju mogućnost odabira jednog od čak 50 atraktivnih programa!

Kreativni natječaj se provodi na Facebook-u i Instagram-u Orsus učilišta.

Neka najkreativniji pobijede!

SRETNO SVIMA!

PRAVILA KREATIVNOG NAGRADNOG NATJEČAJA

Članak 1.

ORGANIZATOR

Kreativni natječaj priređuje i organizira: ORSUS učilište, ustanova za obrazovanje odraslih, ostalo obrazovanje i poučavanje, d. n., Radnička cesta 39, 10000 Zagreb, OIB: 58175001702 zastupan po ravnatelju/direktoru Tomislavu Katiću (dalje u tekstu: ORSUS učilište)

Članak 2.

TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Kreativni nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora, promocije edukacije i cjeloživotnog obrazovanja te nagrađivanje lojalnosti i predanosti polaznika. Kreativni natječaj će početi . i provodi se istovremeno na društvenim mrežama Facebook i Instagram profila Orsus učilišta, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske. Sponzor nagrade je ORSUS učilište.

Članak 3.

PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na FACEBOOK i Instagram profilu ORSUS učilišta.

Članak 4.

NAGRADA KOJU UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagradni natječaj ima dvije nagrade, a dodjeljuje se po završetku trajanja kreatvnog natječaja.

Nagrada je pohađanje programa obrazovanja u maksimalnom iznosu od 20.000,00 kn/2.654,46 EUR. Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili drugu uslugu.

Članak 5.

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Facebok i Instagram osim članova ORSUS učilišta kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6.

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za pravo sudjelovanja u natječaju potrebno je otići na Facebook ili Instagram profil Orsus učilišta i napraviti sljedeće:

U obzir će doći svi sudionici do 10.09.2023. do 00:00h

Članak 7.

ODABIR DOBITNIKA

Dobitnici će biti izabrani prema najkreativnijem odgovoru.

Članak 8.

KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenoj Facebook i Instagram stranici, te će daljnja komunikacija biti nastavljena elektronskom poštom ili telefonskim kontaktom. Elektronskom poštom će mu biti dostavljena potvrda o nagradi najkasnije tjedan dana nakon završetka natječaja. Obaveza dobitnika je ORSUS učilištu potvrditi svoj identitet vlastitom osobnom iskaznicom.

Članak 9.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u kreativnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane ORSUS učilišta. Sudjelovanjem u kreativnom natječaju, sudionici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obvezama iz ovih Pravila.

Članak 10.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika i prikaz slučaja mogu od strane ORSUS učilišta objaviti i koristiti  bez naknade i na svim medijskim i promotivnim kanalima (društvene mreže, PR članci i ostali mediji) kao i snimiti video materijal koji se može neograničeno vremenski koristiti.

Članak 11.

OBJAVA DOBITNIKA

Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno 11.09.2023. na službenoj Facebook i Instagram stranici ORSUS učilišta.

Članak 12.

MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI

Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u kreativnom natječaju u skladu sa zakonom.

Članak 13.

POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom.

Članak 14.

POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u kreativnom natječaju nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštivao Pravila kreativnog natječaja, ORSUS učilište ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju tom sudioniku.

Članak 15.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između ORSUS učilišta i sudionika kreativnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 16.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje ORSUS učilište nije odgovorno, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu kreativnog natječaja biti obaviješteni putem službene Facebook stranice ORSUS učilišta.

Članak 17.

IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

Članak 18.

NAPOMENA

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Instagramom i Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete ORSUS učilištu, a ne Facebook-u odnosno META poslovanju.

Članak 19.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Sudjelujući u darivanju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, ime i prezime, pohrane i koriste isključivo za potrebe nagradnog darivanja, a nikako u druge svrhe. Prikupljene podatke sudionika nagradnog darivanja organizator ne ustupa trećim osobama. Organizator prikupljene podatke sudionika i dobitnika nagradnog darivanja briše nakon godinu dana iz baze prikupljenih podataka.

Zagreb, 31.08.2023. 

Organizator: ORSUS učilište, Radnička cesta 39, 10000 Zagreb

One Response

  1. Rukovatelj bagerom

    Trenutno sam pomocni bagerist, ono sto bager ne moze, ja lopatom iskopam.
    Vrijeme je za napredovanje u karijeri 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)