Dragi naši suradnici, partneri i prijatelji,

S ponosom ističemo uspješnu suradnju koju smo ostvarili tijekom protekle 2023. godine. Želimo iskazati veliku zahvalnost svima vama koji ste bili ključni dijelovi našeg tima, te oblikovali uspjehe koje smo postigli zajedno.

Protekla godina donijela nam je izazove, ali i prilike za rast i razvoj. Vaša predanost, stručnost i entuzijazam bili su temelj na kojem smo gradili uspješne projekte i ostvarivali ciljeve.

Naš stručni tim koji provodi osposobljavanja i školovanja kontinuirano raste i usavršava se kako bi dali maksimalni doprinos radu učilišta i maksimalno ojačali njegove, ali i svoje osobne stručne kompetencije.

U našoj ustanovi kroz 2023. godinu osposobilo se i školovalo preko 1800 polaznika.

Ovim putem želimo izraziti veliku zahvalnost našem timu, suradnicima, klijentima i svim ostalima koji su pridonijeli našem uspjehu. Radujemo se nastavku suradnje u nadolazećoj godini, koja će, nadamo se, biti još uspješnija i ispunjenija novim dostignućima za sve nas.

Hvala vam na predanosti, suradnji i povjerenju. Sretan vam i uspješan završetak 2023. godine te radujemo se novim izazovima i postignućima koje ćemo zajedno ostvariti u novoj 2024. godini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)