Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Internetski marketing i brendiranje provodio se online u realnom vremenu u vremenskom trajanju nastave od 225 sati.

Polaznici programa su kroz stručno vodstvo predavača Ive Perkovića stekli sva potrebna znanja koja su im neophodna da budu konkurentni na tržištu rada. Pristupili su završnom ispitu 07.srpnja 2023.godine, te je ukupno njih 11 uspješno položilo ispit i time su stekli uvjerenje za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje.

Tijekom izvođenja nastave polaznici su kroz predavanja i vježbe surađivali kako sa profesorom tako i međusobno kroz različite primjere, zadatke, diskusije, te dolazili do konačnih rješenja i ideja.

Kroz različite individualne i timske zadatke savladajte sve prepreke i nepoznanice koje su pred vama, te za više informacija o našim programima ili kako iskoristiti HZZ vaučer za besplatno obrazovanje, možete nam se javiti putem e-maila na uciliste@orsusgrupa.hr ili putem besplatnog info telefona 0800 99 38.

Veselimo se vašim prijavama i pružanju prilike za stjecanje novih vještina.