U današnjem brzo mijenjajućem svijetu, ulaganje u znanje i cjeloživotno obrazovanje postaje ključno za uspjehu poslovnom svijetu, ali i osobnom razvoju. U 21. stoljeću tehnološki napredak i digitalizacija su učinili da se poslovni svijet mijenja brže nego ikada prije. Nova znanja i vještine postaju brzo zastarjele, što zahtijeva od pojedinaca da budu spremni prilagoditi se promjenama. Cjeloživotno učenje omogućava ljudima da ostanu relevantni u sektoru u kojem rade i prate najnovije trendove.

Orsus učilište organizira besplatni webinar na temu – Ulaganje u znanje, kako do besplatnog obrazovanja? 

Želiš se dalje educirati, ali ne znaš koje su vještine tražene na tržištu rada? Želiš razvijati svoju karijeru, ali fali ti konkretnog znanja? Ne brini, tu smo mi, a u srijedu 25.10.2023. pridruži nam se na online besplatnom webinaru koji će se održati online putem Microsoft Teams aplikacije pod vodstvom Voditeljice obrazovnih skupina Orsus učilišta Anita Vukić, u periodu od 11:00h – 12:00h i saznaj sve o aktualnim programima obrazovanja i besplatnim edukacijama. 

Dođite, informirajte se i upišite program obrazovanja krojen po Vašoj mjeri!

Prijavi se ovdje.


Za sve informacije nazovite nas na besplatni info telefon 0800 99 38 ili pošaljite upit na e mail jasmina.causevic@orsusgrupa.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)