Ponosno najavljujemo suradnju s jednom od vodećih platformi za vođenje knjigovodstva, E-RAČUNI. Udružili smo snage kako bi pružili vrhunsko obrazovanje i podršku našim polaznicima.

Jedna od ključnih prednosti ovog partnerstva je integracija inovativne internetske poslovne aplikacije E-RAČUNI u program obrazovanja za  Knjigovođu ORSUS učilišta.

Platforma omogućuje polaznicima da prate i sudjeluju u nastavi na jednostavan i praktičan način. Uz pomoć E-RAČUNI platforme, polaznici će steći praktična znanja iz područja financijskog poslovanja i knjigovodstva te biti spremni za uspješnu karijeru.

Dodatno, suradnja između ORSUS učilišta i E-RAČUNI platforme pruža iznimnu pogodnost za polaznike programa za knjigovođu. Polaznici koji se odluče za pokretanje vlastitog pravnog subjekta ostvaruju pravo na poseban popust od 30% na prvu godinu korištenja E-RAČUNI platforme.

Ova pogodnost omogućuje polaznicima da započnu svoje poduzetničke pothvate s modernim alatom za financijsko poslovanje i administraciju.

Suradnja između ORSUS učilišta i E-RAČUNI platforme korak je prema ostvarenju naše vizije – pružiti Vam najnovija znanja i vještine koje su tražene u suvremenom poslovnom svijetu.

Prijavite se već danas i osigurajte svoje mjesto na našem programu obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa koji je 100% financiran preko vaučera.

Ponudu zatražite na jasmina.causevic@orsusgrupa.hr, a za više informacija kontaktirajte nas putem besplatnog info telefona 0800 99 38.