Popularnost Pythona je u njegovoj jednostavnoj sintaksi da smanjuje troškove održavanja programa i olakšava fleksibilnost programa i ponovnu upotrebu koda podržavajući modele i pakete. Python je svestrani jezik sa mnogo funkcija koji se koristi za izradu aplikacija, od stvaranja igara, do robotike i strojnog učenja, rudarenja i analize podataka, kao i umjetne inteligencije. 


Vjerujemo da vam na prvu sve to zvuči jako komplicirano, ali upravo zato ORSUS učilište je tu za vas da naučite programirati u programskom jeziku Python. Stoga, stignete se prijaviti i usvojiti nova znanja kako bi ste bili konkurentniji na tržištu rada.

Program je dostupan svim zaposlenim i nezaposlenim osobama putem vaučera za obrazovanje koji je u potpunosti besplatan i financiran od strane HZZ-a.

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije programiranje u programskom jeziku Python provodi se redovitom nastavom u trajanju od 125 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Uvjeti upisa:

HZZ VAUČER!

Kompetencije koje se programom stječu:

2 Responses

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)