Orsus Učilište ponosno objavljuje najnoviji dodatak certifikatima i mikro-diplomama iz novih tehnologija koje su trenutno u potražnji na tržištu rada kao dio svoje obrazovne ponude zahvaljujući novom partnerstvu s CertNexusom!

CertNexus je neovisno tijelo za certificiranje sa sjedištem u SAD-u, koje pruža međunarodno priznate certifikate i mikro-diplome iz novih tehnologija za poslovne, podatkovne, razvojne, IT i sigurnosne stručnjake i one koji to žele postati u području Umjetne inteligencije (AI), Data Science-a, Etičnosti podataka, Interneta stvari (IoT) i Cybersecurity-a.

Milijarde dolara bit će dobivene i izgubljene tijekom sljedećih pet godina dok tehnologija mijenja globalno poslovanje. Prema Gartneru, jednoj od vodećih konzultantskih tvrtki u IT području, industrija Interneta stvari, procjenjuje se da će se do 2025. godine povećati pet puta, s procijenjenih 75 milijardi uređaja diljem svijeta, a globalna potrošnja na sustave umjetne inteligencije trebala bi doseći 135 milijardi dolara tijekom istog razdoblja.

“Postoji hitna potreba za osposobljavanjem radne snage sljedeće generacije kako bi se udovoljilo rastućim zahtjevima koje tvrtke postavljaju zbog usvajanja novih tehnologija. Smatramo da su CertNexus-ovi međunarodni certifikati jedna od kompetitivnih prednosti koji će pomoći našim polaznicima  da steknu ili unaprijede svoju konkurentsku prednost na tržištu rada”, smatra Tomislav Katić, ravnatelj Orsus Učilišta-a.

“Izuzetno smo sretni što imamo Orsus Učilište kao našeg najnovijeg ovlaštenog akademskog partnera,” rekao je Kevin Rock, potpredsjednik u odjelu Logističkih operacija CertNexusa. “Razvili smo tečajeve, certifikate i mikro-diplome koje nude standardizaciju u svijetu novih tehnologija, a činjenica da je Orsus Učilište proširilo svoju ponudu kako bi uključio naše tečajeve dodatno dokazuje nužnost certificiranja takvih vještina. Radujemo se suradnji i podržavanju njihove sposobnosti da dostave najnovije, visokostručne i priznate certifikate iz novih tehnologija tvrtkama i pojedincima na hrvatskom tržištu”.

Više informacija možete pronaći na https://certnexus.com, a uskoro slijede i detaljne objave s datumima početaka tečajeva na web stranici Orsus Učilišta, www.orsusuciliste.hr i našim društvenim mrežama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)