Veselimo se što smo ispratili još jednu grupu polaznika programa Knjigovođa/knjigovotkinja sufinancirane od strane HZZ-a putem vaučera za obrazovanje. Čestitamo polaznicima na uspješno položenom ispitu.

Koncepcija izvođenja programa bila je organizirana da se teorijski dio izvodi online u realnom vremenu, dok su praktični dio nastave polaznici odrađivali u prostorijama Orsus učilišta i kod poslodavaca. Svoj praktični dio odrađivali su kroz Sinesis program, kroz koji su stekli nove vještine, znanja i čari knjigovodstvenog posla.

Polaznici su pristupili završnom ispitu 01. srpnja 2023. godine, a od 10 polaznika koji su pristupili prvom ispitnom roku, njih 9 je uspješno položilo, te steklo uvjerenje za stjecanje djelomične kvalifikacije knjigovođa/knjigovotkinja.

Sljedeća grupa počinje u kolovozu 2023., stoga nam se još uvijek stignete javiti kako bi saznali sve detalje vezane za vaučere za obrazovanje sufinancirane od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Za više informacija možete nam se javiti putem e-maila na uciliste@orsusgrupa.hr ili na besplatni info telefon 0800 99 38.  Rado ćemo Vam se javiti i pružiti sve informacije vezane za stjecanje novih vještina za bolju konkurentnost na tržištu rada.