Nikada nije kasno za stjecanje i usavršavanje novih vještina traženih na tržištu rada. Vaučeri HZZ-a odlična su prilika za sve koji žele proširiti svoje znanje i vještine, ali i za one koje razmišljaju o promjeni karijere. Završetkom programa stečeno Uvjerenje upisuje se u e- radnu knjižicu.

Koji program besplatnog obrazovanja odabrati?

Prije odabira vaučera za besplatno obrazovanje moraš odrediti koji su tvoji ciljevi i interesi. Kakvu promjenu želiš? Jesi li zadovoljan/a na trenutnom poslu? Razmišljaš li o promjeni karijere? Želiš li se dodatno obrazovati, i ako da u kojem području? Upravo odgovori na ova pitanja pomoći će ti da lakše prepoznaš koji programi su u skladu s tvojim interesima.

Svaki program ima različite uvjete, za određene programe potrebno je liječničko uvjerenje ili vozačka dozvola ili završena četverogodišnja srednja škola.  Uvijek dobro prouči uvjete upisa. Također, prije odabira vaučera provjeri odgovara li ti mjesto i vrijeme održavanja programa.

Popis dostupnih programa putem HZZ vaučera:

  1. Asistent za upravljanje projektima i javna nabava 
  2. Internet marketing i brendiranje
  3. Knjigovođa
  4. Programiranje u programskom jeziku Phyton
  5. Montiranje fotonaponskih sustava
  6. Rukovatelj viličarom u skladišnom prostoru

Na sljedećem linku može pronaći sve dodatne informacije za programe dostupne putem HZZ vaučera https://orsusuciliste.hr/hzz-vaucer/ 

Ukoliko ti je potrebna pomoć pri odabiru, uvijek nas možeš nazvati na besplatni info telefon 0800 99 38, naš stručni tim stoji ti na raspolaganju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)