Niste sigurni oko odabira programa obrazovanja, ali ste željni znanja, profesionalnog razvoja i brzog zaposlenja? Pozivamo vas u srijedu 11.10.2023. na Dan otvorenih vrata Orsus učilišta gdje će te dobiti sve informacije vezano uz programe obrazovanja, kao i programe koji su traženi na tržištu rada.

Na danima otvorenih vrata učilišta posjetitelji će se moći upoznati sa obrazovnim programima koje nudi učilište. Također, posjetitelji će moći dobiti informacije kako do besplatnog obrazovanja putem HZZ vaučera. 

Ponuda će biti prezentirana putem promidžbenih materijala i informativnih radionica. U ponudi su zastupljeni: verificirani programi, osposobljavanja, tečajevi za odrasle, radionice za odrasle i mlade, seminari, webinari.

Informativna radionica održat će se 11.10.2023. s početkom u 11:00h u prostorijama Orsus učilišta, Radnička cesta 52, prizemlje. Svoje sudjelovanje možete prijaviti putem sljedećeg linka  https://forms.gle/HaLUd1Fkeexamjk29 

Za one koji se odluče upisati u neki od programa prekvalifikacije, darujemo i dodatnih 5% popusta na ukupan iznos školarine. 

Očekuje Vas dobra atmosfera, promotivni materijali i ljubazni zaposlenici Orsus učilišta!

Organizator događanja:

Orsus učilište

Kontakt za sve informacije oko događanja:

jasmina.causevic@orsusgrupa.hr 

0800 99 38 ili +385 95 3953 174

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)