Kako pokrenuti vlastiti biznis? Što je bolje otvoriti: Obrt, d.o.o. ili j.d.o.o.? Treba li voditi knjigovodstvo sam ili uzeti vanjskog suradnika? Prvi koraci su najvažniji, a što sve jedan mali poduzetnik treba znati prije pokretanja posla saznaj na besplatnom online webinaru ISKUSTVO U PISANJU POSLOVNOG PLANA I PRVI KORACI U PODUZETNIŠTVU koji će se održati u petak 02.06.2023. s početkom u 10:00h online u realnom vremenu putem aplikacije Microsoft Teams. 

Bespovratna sredstva za pokretanje vlastitog posla zvuče primamljivo, no, korak na tom putu je izrada kvalitetnog poslovnog plana. Upravo naša draga predavačica Lucija Lacković, mag.oec., vlasnica obrta za promidžbu LU-LA, koja je početkom 2020. godine odlučila napisati poslovni plan za dobivanje potpore za samozapošljavanje podijelit će s vama sve bitne korake u izradi poslovnog plana. Velika motivacija za ulazak u poduzetništvo bio je njezin mogući doprinos podizanju informatičke i poduzetničke pismenosti društva. Kroz svoj obrt Lucija dijeli s klijentima sve one korisne informacije koje bi im mogle pomoći pri pokretanju vlastitog posla ili napredovanju postojećeg. Predložiti im nove načine komunikacije s njihovim klijentima, kao i uputiti na prigodne edukacije gdje mogu dobiti konkretne informacije i znanje koje im je potrebne za njihovo poslovanje.

Webinar je namijenjen svima koji kreću u poduzetništvo, a ne znaju kako razraditi svoju ideju, kako je prikazati u poslovnom planu i koji su najvažniji računovodstveno-financijski pojmovi, mladim poduzetnicima koji trebaju savjete u pripremi financijskih izvješća, vlasnicima startup poduzeća, kao i vlasnicima malih i srednjih poduzeća koji žele razmijeniti svoja iskustva i poboljšati poslovne rezultate.

Za sudjelovanje na besplatnom online webinaru potrebno se prijaviti na sljedećem linku – https://forms.gle/G35YVuwiMZAZqv5V9

Na webinaru ćete naučiti:

Kome je namijenjen webinar:

Što ćete dobiti?

DATUM ODRŽAVANJA – petak, 02.06.2023.

VRIJEME ODRŽAVANJA – 10:00 – 11:00h

MJESTO ODRŽAVANJA: online u realnom vremenu, aplikacija Microsoft Teams

PREDAVAČ: Lucija Lacković, mag.oec., vl.obrta za promidžbu LU-LA