Dana 14. lipnja održali smo godišnje stručno usavršavanje za certificirane instalatere fotonaponskih sustava na kojem je sudjelovalo 70 certificiranih instalatera iz cijele Hrvatske.

Stručno usavršavanje certificiranih instalatera fotonaponskih sustava ključan je korak u osiguravanju kvalitete, sigurnosti i učinkovitosti instalacija solarnih energetskih sustava. Kako tehnologija napreduje i postaje sve složenija, kontinuirano obrazovanje i usavršavanje postaju neophodni za instalatere kako bi ostali konkurentni i pružali najvišu razinu usluge.

Program stručnog usavršavanja provodi se u skladu s Pravilnikom o uvjetima i mjerilima za utvrđivanje sustava kvalitete usluga i radova za certificiranje instalatera obnovljivih izvora energije – fotonaponskih sustava (Narodne novine 56/2015).

Godišnje stručno usavršavanje za certificirane instalatere fotonaponskih sustava 1

Stručno usavršavanje bilo je podijeljeno kroz sljedeća četiri predavanja:

Stručno usavršavanje certificiranih instalatera fotonaponskih sustava predstavlja vitalan dio industrije solarne energije. Kroz kontinuirano obrazovanje, instalateri mogu osigurati da njihovi radovi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i sigurnosti, te da su u skladu s najnovijim tehnološkim i regulatornim zahtjevima. Na taj način, oni ne samo da povećavaju svoju vrijednost na tržištu rada, već i doprinose održivom razvoju i širenju uporabe obnovljivih izvora energije.

Hvala svim sudionicima na dolasku i predavačima na iscrpnom i zanimljivom predavanju. Vidimo se i sljedeće godine!

Godišnje stručno usavršavanje za certificirane instalatere fotonaponskih sustava 2
Godišnje stručno usavršavanje za certificirane instalatere fotonaponskih sustava 3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)