Bilo da ste već predavač s iskustvom ili tek razmišljate o prenošenju svog znanja na druge pozivamo vas da se prijavite ukoliko se vidite kao naš vanjski suradnik u nekom od sljedećih programa obrazovanja.

Zašto se pridružiti našem timu?

Inovativan Hibridni Pristup Nastavi: Naša hibridna nastava kombinira prednosti online i tradicionalne nastave. Imat ćete priliku podučavati polaznike na našoj online platformi, kao i sudjelovati u predavanjima i aktivnostima u fizičkom okruženju u našim učionicama.

Fleksibilnost i Prilagodljivost: Rad na našoj online platformi pruža vam fleksibilnost u rasporedu, dok predavanje u učionici omogućuje osobni kontakt s polaznicima. Na taj način možete prilagoditi svoj radni raspored prema svojim potrebama i preferencijama.

Mogućnost Profesionalnog Razvoja: Pridruživanje našem timu predavača pruža vam priliku za osobni i profesionalni razvoj. Suradnja s drugim stručnjacima u vašem području omogućuje razmjenu ideja i učenje od kolega.

Koje su kvalifikacije potrebne?

Tražimo stručnjake s dokazanim iskustvom i znanjem u svojem području. Bez obzira jeste li akademski profesor, industrijski stručnjak ili osoba sa širokim iskustvom, pozivamo vas da se prijavite.

Kako se prijaviti?

Prijavite se putem linka za prijavu i pošaljite svoj životopis i navedite područje interesa za predavanje. Naš tim za zapošljavanje kontaktirat će vas radi daljnjih koraka.

Pridružite nam se u stvaranju inspirativnog obrazovnog iskustva za naše polaznike!