Ho, ho, ho, imamo dobre vijesti, u suradnji s Sementom Rajhard organizirali smo kreativni nagradni natječaj koji se provodi na društvenoj mreži Instagram Semente Rajhard u periodu od 01.12.2023. – 10.12.2023. zaključno u 00.00h.

Pozivamo vas da se prijavite na naš kreativni natječaj i osvojite stipendiju za jedan program po Vašem izboru. Svi programi iz naše ponude odobreni su od Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za obrazovanje odraslih a po završetku programa zanimanja i zvanja se upisuju u e-radnu knjižicu. Kretivnom natječaju možete pristupiti OVDJE.

Sada je savršen trenutak da napraviš najbolje za svoju budućnost!

Cjeloživotno obrazovanje nije samo cilj, već i putovanje. Kroz svaku lekciju, svaki izazov, stvaramo svoju jedinstvenu priču rasta i učenja.  Ovo je tvoja prilika da budeš kreativan/a i osvojiš potpuno besplatnu edukaciju za program po želji. 

Kako sudjelovati:

✅Zapratiti profil Sementa Rajhard

✅zapratiti FACEBOOK/INSTAGRAM profil ORSUS učilište – ustanova za obrazovanje odraslih

✅lajkati post o nagradnoj igri

✅napisati za koji program si zainteresiran/a i zašto baš ti trebaš osvojiti potpuno besplatno školovanje, budi kreativan/a

✅Zadovoljiti sve uvjete upisa programa za koji se želi školovati

📆 Rok za sudjelovanje: Igramo se od 01.12.2023. – 10.12.2023. u ponoć. 

Sretno svima! 🌈 

Neka ovo božićno darivanje donese radost učenja i usvajanja novih znanja. 📚✨

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Članak 1.

ORGANIZATOR

Kreativni natječaj priređuje i organizira: ORSUS učilište, ustanova za obrazovanje odraslih, ostalo obrazovanje i poučavanje, d. n., Radnička cesta 39, 10000 Zagreb, OIB: 58175001702 zastupan po ravnatelju/direktoru Tomislavu Katiću (dalje u tekstu: ORSUS učilište)

Članak 2.

TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj provodi se u svrhu promocije ORSUS učilišta. Kreativni natječaj će početi 01.12.2023. i traje do 10.12.2023. i provodi se u suradnji sa Sementom Rajhard, na društvenoj mreži  Instagram profila Semente Rajhard, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske. Sponzor kreativnog natječaja je ORSUS učilište.

Članak 3.

PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na Instagram profilu Semente Rajhard i Orsus učilišta.

Članak 4.

NAGRADA KOJU UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Kreativni natječaj ima 1 nagradu, a dodjeljuje se po završetku trajanja kreatvnog natječaja.

Nagrada je stipendija, odnosno pohađanje programa obrazovanja u maksimalnom iznosu od 2.500,00 EUR. Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili drugu uslugu.

Članak 5.

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Instagram osim članova ORSUS učilišta kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6.

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za pravo sudjelovanja u natječaju potrebno je otići na Facebook ili Instagram profil Orsus učilišta i napraviti sljedeće:

U obzir će doći svi sudionici do 10.12.2023. do 00:00h

Članak 7.

ODABIR DOBITNIKA

Dobitnik će biti izabran prema najkreativnijem odgovoru.

Članak 8.

KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenoj Instagram stranici, te će daljnja komunikacija biti nastavljena elektronskom poštom ili telefonskim kontaktom. Elektronskom poštom će mu biti dostavljena potvrda o nagradi najkasnije tjedan dana nakon završetka natječaja. Obaveza dobitnika je ORSUS učilištu potvrditi svoj identitet vlastitom osobnom iskaznicom.

Članak 9.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u kreativnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane ORSUS učilišta. Sudjelovanjem u kreativnom natječaju, sudionici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obvezama iz ovih Pravila.

Članak 10.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika i prikaz slučaja mogu od strane ORSUS učilišta objaviti i koristiti  bez naknade i na svim medijskim i promotivnim kanalima (društvene mreže, PR članci i ostali mediji) kao i snimiti video materijal koji se može neograničeno vremenski koristiti.

Članak 11.

OBJAVA DOBITNIKA

Ime dobitnika kreativnog natječaja bit će objavljeno 11.12.2023. na službenoj Instagram stranici ORSUS učilišta.

Članak 12.

MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI

Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u kreativnom natječaju u skladu sa zakonom.

Članak 13.

POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom.

Članak 14.

POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u kreativnom natječaju nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštivao Pravila kreativnog natječaja, ORSUS učilište ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u kreativnom natječaju tom sudioniku.

Članak 15.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između ORSUS učilišta i sudionika kreativnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 16.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje ORSUS učilište nije odgovorno, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu kreativnog natječaja biti obaviješteni putem službene Facebook stranice ORSUS učilišta.

Članak 17.

IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila kreativnog natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

Članak 18.

NAPOMENA

Ovaj kreativni natječaj nije ni na koji način povezan s Instagramom i Facebookom, Instagram ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete ORSUS učilištu, a ne Instagramu odnosno META poslovanju.

Zagreb, 30.11.2023. 

Organizator: ORSUS učilište

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)