Često dobivamo upit, a što nakon završene trogodišnje škole? Koje su moje mogućnosti za daljnje obrazovanje, kvalifikacije, edukacije i slično.

Prednost trogodišnjeg školovanja je što su to programi sa relativno visokim udjelom strukovno-teorijskih znanja iz određenog programa, uz stjecanje praktičnih vještina kod poslodavaca i unutar obrazovnog sustava.

Nakon trogodišnje škole možete nastaviti usavršavanje različitim edukacijama, prekvalifikacijama i usavršavanjima.  Strukovna škola omogućuje da svoj talent brusite praksom i dodatnim prekvalifikacijama, te vam to stvara sigurnost i priliku za napredak.

Strukovna zanimanja su ponovno postala jako tražena i pružaju sve više mogućnosti, stoga svi koji želite brusiti svoj talent i sebi stvarati opcije da budete konkurentniji na tržištu rada trebate ulagati u sebe i svoja znanja.

Orsus učilište kao ustanova za obrazovanje odraslih nudi različite programe iz različitih djelatnosti. Kroz naše programe i prekvalifikacije želimo našim korisnicima pružiti verifikaciju postojećih i stjecanje novih vještina. Programi za dodatne prekvalifikacije su iz struka promet i logistika, graditeljstvo i geodezija, osobne usluge, geologija, rudarstvo, nafta i kemijska tehnologija, strojarstvo, brodogradnja i metalurgija, poljoprivreda, prehrana, veterina.

U učilištu provodimo razne programe obrazovanja, a neki od programa su dostupni i putem HZZ vaučera, to znači da su u potpunosti besplatni za Vas. Na vama je da iskoristite odličnu priliku za zaposlene i nezaposlene te odaberete program obrazovanja koji vam najbolje odgovara.

Programi dostupni nakon završene trogodišnje škole putem HZZ vaučera su:

Montiranje i spajanje sunčevih toplinskih sustava i kolektora

Program osposobljavanja monter fotonaponskih sustava

Servisiranje i održavanje baterija HEV/EV

Dijagnostika i servisiranje hibridnih vozila

Dijagnostika i servisiranje električnih vozila

Gospodarenje otpadom

Rukovatelj viličarom u skladišnom prostoru

Programi su dostupni za sve, ovisno o željama i mogućnostima polaznika, svatko može pronaći ono što ga najviše interesira. Budite spremni na promjene koje su za vas od velike važnosti.

Za više informacija možete nam se javiti putem e-maila na uciliste@orsusgrupa.hr ili na besplatni info telefon 0800 99 38.  Rado ćemo Vam se javiti i pružiti sve informacije vezane za stjecanje novih vještina za bolju konkurentnost na tržištu rada. 

3 Responses

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)