Sajam kulture građenja i održivog razvoja ArhiBau.hr, s pratećom stručnom konferencijom, jedan je od najvećih sajmova arhitekture i graditeljstva u regiji, a organizira ga Društvo arhitekata Zagreba.

Orsus učilište ove godine na sajmu sudjeluje kao izlagač, te u sklopu sajma predstavit će sve programe i edukacije kojima se stječu dodatna znanja i vještine.


Ovogodišnji ArhiBau.hr se održava zajedno u sinergiji i istovremeno sa četiri manifestacije, a to su: sajam namještaja i uređenja interijera Ambienta, sajam Hotel & Gastroteh te festivalima Zagreb Design Week i Art Zagreb. Ulaz na otvorenje je slobodan, a otvorenje sajma je 26.rujna u 17 sati.

Posjetitelji upisom i završetkom jednog od programa postaju konkurentniji na tržištu rada, pružaju im se nove prilike u poslovnom okruženju, a dolazi i do povećanja plaće.

Glavna ideja ArhiBau.hr sajma i konferencije je povezivanje svih struka uključenih u planiranje i gradnju, a tijekom 6 dana u 7 paviljona i na ukupnoj površini od 18.000 kvadrata posjetiteljima će biti dostupne sve novosti i informacije svih izlagača.

Posjetite nas na našem štandu, naš stručni tim vam stoji na raspolaganju za sva pitanja vezana uz programe obrazovanja, kao i vaučere za besplatno obrazovanje, jer stjecanje novih vještina i znanja je jako cijenjeno na tržištu rada. 

Iskoristite odličnu priliku za direktan susret s izlagačima, poslovnim partnerima i suradnicima, to je savršeno vrijeme za razmjenu iskustava, proširenje kruga poslovnih poznanstava, te sklapanje poslovnih ugovora.

Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu od 26. rujna do 1. listopada 2023. Veselimo se druženju!

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem besplatnog info telefona 0800 99 38.

2 Responses

  1. Pozdrav, baš vam hvala na mail poruci via ZGvelesajam podsjetnik za naredni tj obavezan obilazak vašeg štanda. Za mene kao freelancericu, umjetnicu i pravnicu od ključne važnosti je usvojiti tajne digitalnog marketinga i kako napraviti i uspješno voditi svoje online poslovanje u dugoročnom smislu. Automatizacija i slični momenti unaprijed skrojeni kao i aspekt odnosa s publikom/targetom prestavlja mi najveći izazov.

    1. Draga Filipa, na našem štadnu imati će te prilike popričati s predavačima i dobitiviše informacija o sektoru koji Vas zanima. Veselimo se druženju!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)