Ulagati u znanje, znači ulagati u sebe!

25. listopada 2022.

Tema: Orsus učilište

Kako je čovjek je po prirodi znatiželjan, ta predivna karakteristika mu omogućuje da cijeli život ulaže u ono najvrjednije, a to je ulaganje u sebe i osobni razvoj. Ulaganjem u sebe radimo na tome da postanemo bolji – mentalno, fizički i financijski. Cjeloživotno obrazovanje ključni je čimbenik zapošljivosti i nužno je u današnjem modernom svijetu gdje se događaju brze promjene.

Obrazovanje i zapošljavanje predstavljaju teme o kojima se raspravlja u svakom gospodarstvu u svim fazama razvoja. One dotiču sve segmente stanovništva, bilo da se radi o mladim ljudima koji tek dolaze na tržište rada, ili o starijima koji otežano prate reorganizaciju poslovanja i razvoj tehnologije. Zbog toga se sve veća pozornost posvećuje profesionalnom razvoju, kategoriji koja podrazumijeva različite životne etape, a one se kronološki odvijaju od redovitog školovanja, preko zapošljavanja, napredovanja, do mirovine i vezane su uz različite oblike obrazovanja u cilju povećanja kvalitete života, pronalaženja i zadržavanja radnog mjesta te eventualnog profesionalnog napredovanja.

Ponekad zaboravljamo da ako želimo biti uspješni moramo uložiti određeni trud, vrijeme i resurse kako bi došli do svog cilja.

Na ORSUS učilištu odaberite verificirani program s upisom u radnu knjižicu ili osposobljavanje koje želite, te postanite konkurentni na tržištu rada, je samo kroz obrazovanje i učenje možemo napredovati, pridonositi razvoju društva i biti uspješni. 

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e maila uciliste@orsusgrupa.hr

Povezani članci